Uitgiftecentrum

Steek ons een hart onder de riem

Stichting Kledingbank Limburg is een humanitair vrijwilligersinitiatief. Wij voorzien de groep mensen in stille armoede in Limburg van basisvoorzieningen zoals kleding en schoeisel. Kleding en schoeisel krijgen wij van bedrijven en particulieren. Soms moeten we echter ook kledingstukken nieuw kopen, zoals ondergoed en sokken voor jong en oud. Hiervoor hebben we geld nodig.

Bij Kledingbank Limburg gebruiken we je financiële ondersteuning om onze doelen te bereiken. Het meest voor de hand liggende voorbeeld zijn de portokosten of de administratieve kosten. Daarnaast moeten we natuurlijk ook het uitgiftecentrum, sorteercentrum en magazijnruimtes inrichten. Bovendien geven wij de mensen die de Kledingbank bezoeken tijdens bijzondere feestdagen graag persoonlijke verzorgingsproducten mee, zoals zeep, shampoo, tandpasta en maandverband. En wat dacht je van ondergoed en sokken? Deze producten moeten wij kopen.

Steun daarom de Kledingbank Limburg en help je mede-Limburgers die het moeilijk hebben. Misschien wonen ze wel bij jou in de straat!

Mustafa, afdeling logistiek
Kledingbank Limburg

Je kunt ons steunen door een bedrag over te maken op:

Rabobank rekeningnummer: NL68 RABO 01 15 89 97 66  (BIC: RABO NL 2 U)
t.n.v. Kledingbank Limburg, Maasbracht