Een kind uit de kou met een jas van jou!

Weet u het nog? De actie ‘Geef een jas, verwarm een hart’, waarbij Limburgse gemeenten vorig jaar samen aan de slag gingen om de allerarmsten en kwetsbaren in onze provincie een warme winterjas te geven? Deze actie was zo succesvol, dat de gemeente Nederweert heeft besloten om ook dit jaar weer jassen in te zamelen voor Kledingbank Limburg. De gemeente richten ons deze keer specifiek op kinderjassen omdat die het hardst nodig zijn, maar winterjassen voor volwassenen blijven uiteraard ook erg welkom.

Woont u in de (omgeving van) gemeente Nederweert en heeft u een (kinder)jas die u kunt missen voor iemand die hem hard nodig heeft? Hang hem vóór 10 december in de kledingkast in de hal van het gemeentehuis! De gemeente zorgt ervoor dat de jas bij Kledingbank Limburg terecht komt en een tweede leven krijgt.

In de kledingkast liggen kaartjes waarop u een groet kunt schrijven aan degene die uw jas zal ontvangen. Schrijf iets op het kaartje en doe het kaartje in de jaszak. De ontvanger van de jas zal uw gift warm in ontvangst nemen. Alvast dank namens de gelukkige ontvanger!

Het spreekt voor zich dat Kledingbank Limburg dolblij is met het spontane initiatief van de gemeente Nederweert. Wij vinden het top en zeggen tegen alle inwoners: dankjewel!

(Woont u niet in de omgeving van Nederweert, maar wilt u wel meedoen met deze actie? Lever uw (kinder)jas dan in bij één van onze steunpunten!)